Tramstraat 4E

Per direct hebben wij in Lochem aan de Tramstraat een riant appartement te huur! 

Op de tweede etage vind je dit appartement zonder balkon. Een appartement van circa 70 m2. Keuken is onlangs vernieuwd en de badkamer heeft nieuw sanitair. Op loopafstand van alle winkels is dit een centraal gelegen appartement. Het appartement beschikt over een gezamelijke kleine berging en trapopgang. Het complete appartementencomplex heeft twee eigen parkeerplaatsen. In de naastliggende woonwijk is voldoende parkeervoorziening. Hieronder volgen een aantal praktische zaken:

Huur maand: € 750
Servicekosten en voorschot (water en elektra) per maand: € 75 
Huurder dient zelf gas af te sluiten/in te kopen.

Eenmalige borg: € 825
Administratiekosten bij start en einde huurovereenkomst: € 50
Energielabel B


Servicekosten
Servicekosten bestaan uit verlichting hal, cv onderhoud en voorschot van water en elektra. CV en onderhoud is in beheer van verhuurder. De huurder betaald daarvoor een jaarlijks bedrag en wordt door een gecerfiticeerd bedrijf onderhouden, schoongemaakt en bij storing service verleend. Welke klussen voor rekening van huurder en verhuurder zijn hebben wij verder uitgewerkt in onze onderhoudsbrochure. Dit appartement beschikt over een eigen gasaansluiting en meter en moet zelf worden 'aangesloten' bij gasleverancier. Tot slot zijn overige kosten als afvalheffing, internet en tv voor eigen rekening. 

Administratie
Bij nieuwe huurders vragen wij altijd een kopie van de laatst genoten loonstrook, kopie van het identiteitsbewijs, formulier nieuwe huurder en een ondertekend automatisch incassoformulier. Wij verhuren alleen woningen met een automatische incasso van de huurder. 

Interesse
Heb je interesse? Schrijf je in via de website voor 15 juni. Na 15 juni maken wij een selectie en zullen we alle aanmelders bericht doen.